Export

Exporterar presentationen eller teckningen och anger exportalternativen.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Menyn Arkiv - Exportera...

Följande filformat erbjuder ytterligare exportalternativ nÀr du har klickat pÄ Spara:

HTML dokument, JPEG, SVM/WMF/PICT/MET, BMP, GIF, EPS, PNG, PBM, PPM, PGM

Om du vÀljer filformatet "Macromedia Flash (SWF)" exporteras det aktuella Impress- eller Draw dokumentet till Macromedia Flash-format.

Om du vÀljer filformatet "HTML-dokument" visas HTML-export-guiden. I den hÀr guiden fÄr du hjÀlp att exportera och du kan spara bilderna i en presentation i GIF- eller JPG-format.

Dialogrutan Exportera

Information om import- och exportfilter