Online-uppdatering

Specifies some options for the automatic notification and downloading of online updates to LibreOffice.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - LibreOffice - Online Update.

Sök efter uppdateringar automatiskt

Markera om du vill lĂ„ta utföra regelbundna online-uppdateringar. VĂ€lj sedan hur ofta LibreOffice ska söka efter online-uppdateringar. LibreOffice söker varje dag, vecka eller mĂ„nad sĂ„ fort en fungerande Internet-anslutning upprĂ€ttas. Om du ansluter till Internet via en proxyserver stĂ€ller du in proxy under – Internet – Proxy.

NÀr en uppdatering finns tillgÀnglig visas en ikon i menyraden med förklarande text. Klicka pÄ ikonen om du vill fortsÀtta.

Om du inaktiverar sökningen tas ikonen bort frÄn menyraden.

Symbolen Info

Om du vill kan du vÀlja att installera modulen för Online-uppdatering. VÀlj den anpassade installationen i installationsprogrammet för LibreOffice. NÀr du uppdaterar en Àldre version med hjÀlp av en uppdatering installeras funktionen för online-uppdatering automatiskt med standardinstÀllningar (med undantag för Solaris-versionen).

Varje dag

En kontroll utförs en gÄng per dag.

Varje vecka

En sökning utförs en gÄng i veckan. Detta Àr standardinstÀllningen.

Varje mÄnad

En kontroll utförs en gÄng i mÄnaden.

Kontrollera nu

En kontroll utförs nu.

Download updates automatically

Enable the automatic download of updates to the specified folder.

HĂ€mtningskatalog

Visar den mapp som valts för lagring av hÀmtade filer.

Change

Click to select a folder to download the files.