Kopplad utskrift med e-post

Specifies the user information and server settings for when you send form letters as e-mail messages.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Mail Merge E-mail.

AnvÀndarinformation

Ange anvÀndarinformationen som ska anvÀndas nÀr du skickar e-post.

Ditt namn

Skriv ditt namn.

E-postadress

Skriv den e-postadress som ska anvÀndas för dina svar.

Skicka svar till annan e-postadress

AnvÀnder den e-postadress som du anger i textrutan Svarsadress som e-postadress i besvarande meddelanden.

Svarsadress

Ange adressen som ska anvÀndas för att besvara e-postmeddelanden.

InstÀllningar för utgÄende server (SMTP)

Ange serverinstÀllningar för utgÄende e-post.

Servernamn

Ange namnet pÄ SMTP-servern.

Port

Ange SMTP-port.

AnvÀnd sÀker anslutning

NÀr det gÄr, anvÀnds en sÀker anslutning för att skicka e-post.

Serverautentisering

Öppnar dialogrutan Serverautentisering dĂ€r du kan ange instĂ€llningar för autentisering av servrar för sĂ€ker e-post.

Testa instÀllningar

Öppnar dialogrutan Testa kontoinstĂ€llningar dĂ€r du kan testa de aktuella instĂ€llningarna.