Java-startparametrar

Du kan anvÀnda den hÀr dialogrutan nÀr du anger valfria startparametrar för Java runtime-miljön (JRE). De instÀllningar som du anger i den hÀr dialogrutan gÀller för valfri JRE som du startar.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - LibreOffice - Advanced.

Java-startparameter

Ange en startparameter för en JRE pÄ samma sÀtt som pÄ kommandoraden. Klicka pÄ Tilldela om du vill lÀgga till parametern i listan över tillgÀngliga startparametrar.

Symbolen Info

AnvÀnd inte Esc-tecken eller citattecken i sökvÀgsnamn.

Om du t.ex. vill peka systemegenskapen "myprop" mot en mapp, anger du följande parameter:

-Dmyprop=c:\program files\java

Du aktiverar felsökning i en JRE genom att ange följande parametrar:

-Xdebug

-Xrunjdwp:transport=dt_socket,server=y,address=8000

Symbolen Info

Dessa Àndringar börjar gÀlla nÀr du startar om LibreOffice.

Tilldelade startparametrar

Visar de tilldelade JRE-startparametrarna. Om du vill ta bort en startparameter markerar du den och klickar sedan pÄ Ta bort.

Add

LĂ€gger till den aktuella JRE-startparametern i listan.

Edit

Opens a dialog where the selected JRE start parameter can be edited.

Ta bort

Tar bort den markerade JRE-startparametern.