Avancerat

Anger stödalternativ för javaprogram i LibreOffice, inklusive vilken JRE (Java Runtime Environment) som ska anvÀndas. Du kan Àven ange om du vill anvÀnda experimentella (instabila) funktioner sÄ som makroinspelning.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - LibreOffice - Advanced.

Varningssymbol

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Java-alternativ

AnvÀnd en Java runtime-miljö

Gör att du kan köra Java-program i LibreOffice. NÀr ett Java-program försöker att fÄ tillgÄng till hÄrddisken visas ett meddelande.

Runtime-miljöer för Java (JRE) Àr redan installerade:

VÀlj den JRE-version som du vill anvÀnda. I vissa system tar det en minut innan listan har fyllts. I vissa system mÄste du starta om LibreOffice för att den nya instÀllningen ska börja gÀlla. SökvÀgen till JRE visas under listrutan.

LĂ€gg till

LÀgg till sökvÀgen till rotmappen för en JRE pÄ datorn. SökvÀgen anges i följande dialogruta.

Parametrar

Öppnar dialogrutan Startparametrar för Java.

KlassökvÀg

Öppnar dialogrutan KlassökvĂ€g.

Optional Features

Aktivera experimentella funktioner

Enables features that are not yet complete or may contain known bugs. The list of these features is different version by version, or even it can be empty.

Aktivera makroinspelning

Enables macro recording. The Tools - Macros - Record Macro menu item is available.

Expert Configuration

Opens the Expert Configuration dialog for advanced settings and configuration of LibreOffice.