Microsoft Office

Specifies the settings for importing and exporting Microsoft Office documents.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - Load/Save - Microsoft Office.

Embedded Objects

The Embedded Objects section specifies how to import and export Microsoft Office OLE objects.

De hÀr instÀllningarna gÀller om det inte finns nÄgon Microsoft OLE-server (t.ex. i UNIX) eller det inte finns nÄgon LibreOffice OLE-server som kan redigera OLE-objekten.

Om en OLE-server Àr aktiv för det inbÀddade objektet sÄ anvÀnds OLE-servern för att hantera objektet.

Om ingen OLE-server Àr aktiv för MathType-objekt sÄ kan inbÀddade MathType-objekt kan konverteras till LibreOffice Math-objekt. Vid denna konvertering fÄr inte de inbÀddade MathType-objekten överstiga specifikationerna för MathType 3.1.

Listruta

I fÀltet Listruta visas posterna för de OLE-objekt som kan konverteras nÀr du lÀser in i LibreOffice-format (L) och/eller sparar till ett Microsoft-format (S).

Markera rutan i kolumnen [L] framför posten om ett Microsoft-OLE-objekt ska omvandlas till det nÀmnda LibreOffice-OLE-objektet nÀr ett Microsoft dokument laddas i LibreOffice.

Markera rutan i kolumnen [S] framför posten om ett LibreOffice-OLE-objekt ska omvandlas till det nÀmnda Microsoft-OLE-objektet nÀr ett dokument sparas i ett Microsoft-filformat.

Character Background

Microsoft Office has two character attributes similar to LibreOffice character background. Select the appropriate attribute (highlighting or shading) which you would like to use during export to Microsoft Office file formats.