Skriv ut

Anger utskriftsinstÀllningar för kalykylblad

– LibreOffice Calc – Skriv ut anger instĂ€llningarna för alla kalkylblad. Om du bara vill ange instĂ€llningar för det aktuella dokumentet vĂ€ljer du Arkiv – Skriv ut och klickar pĂ„ knappen Alternativ.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - LibreOffice Calc - Print.

Sidor

Undvik utmatning av tomma sidor

Anger att tomma sidor utan cellinnehÄll eller ritobjekt inte ska skrivas ut. Cellattribut som kantlinjer och bakgrundsfÀrger Àr inte cellinnehÄll. Tomma sidor rÀknas inte vid sidnumrering.

Tabeller

Skriv bara ut markerade tabeller

Anger att endast de markerade sidorna ska skrivas ut, Àven om du vÀljer utskriftsomrÄdet "Alla" i dialogrutan Arkiv - Skriv ut. Om du har angett flera sidor som utskriftsomrÄde i dialogrutan Arkiv - Skriv ut kommer endast de sidor som markerats att skrivas ut.

Symbolen Tips

Om du vill markera en tabell hÄller du ner Ctrl-tangenten och klickar pÄ tabellnamnet i undre kanten av arbetsomrÄdet.