Application Colors

Anger fÀrgerna för LibreOffice-grÀnssnittet. Du kan spara de aktuella instÀllningarna som ett fÀrgschema och anvÀnda dem senare.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose - LibreOffice - Application Colors.

TillgÀnglighet i LibreOffice

FĂ€rgschema

Spara och radera fÀrgscheman.

Schema

Markerar det fÀrgschema som du vill anvÀnda.

Spara

Sparar de aktuella instÀllningarna som ett fÀrgschema som du kan ladda om senare. Namnet lÀggs till i rutan Schema.

Namn pÄ fÀrgschema

Ange ett namn pÄ fÀrgschemat.

Radera

Tar bort fÀrgschemat som visas i rutan Schema. Du kan inte ta bort standardschemat.

Schema

Markera fÀrgerna för elementen i anvÀndargrÀnssnittet.

Kontrollera att kryssrutan framför namnet Àr markerad om du vill anvÀnda en fÀrg för ett element i anvÀndargrÀnssnittet. Om du vill dölja ett element i anvÀndargrÀnssnittet avmarkerar du kryssrutan.

Symbolen Info

Det gÄr inte att dölja en del element i anvÀndargrÀnssnittet.

Symbolen Info

Om anvÀndaren anger bakgrundsfÀrgen för programmet till mellan 40 % och 60 % grÄ, Àndras instÀllningen automatiskt till 40 % grÄ för att förbÀttra markörsynligheten.

Den automatiska fÀrginstÀllningen Àndrar elementet i anvÀndargrÀnssnittet till den förinstÀllda fÀrgen i fÀrgschemat.

FÀrginstÀllningarna för anvÀnda respektive oanvÀnda lÀnkar gÀller endast dokument som skapats efter att instÀllningarna gjordes.