Redigera diagramrubrik

SÄ hÀr redigerar du en diagramrubrik som du har infogat i ett LibreOffice dokument:

1. Dubbelklicka pÄ diagrammet.

Diagrammet fÄr grÄa kanter och menylisten visar nu kommandon för redigering av objekt i diagrammet.

2. Dubbelklicka pÄ en befintlig rubriktext. Texten fÄr en grÄ kant och du kan nu Àndra den. Tryck pÄ Retur om du vill skapa en ny rad.

If no title text exists, choose Insert - Titles to enter the text in a dialog.

3. Om du klickar enkelt pÄ rubriken i stÀllet för att dubbelklicka kan du flytta den med musen.

4. Om du vill Àndra formateringen för huvudrubriken vÀljer du Format - Rubrik - Huvudrubrik. Dialogrutan Rubrik öppnas.

5. Markera en av de tillgÀngliga flikarna i dialogrutan om du vill göra Àndringar.

6. Klicka pÄ OK. Klicka utanför diagrammet i dokumentet om du vill avsluta diagramredigeringslÀget.