Tabellguiden

I Tabellguiden fÄr du hjÀlp med att skapa en databastabell.

Tabellguiden - VÀlj fÀlt

Markera fÀlt frÄn exempeltabellerna och anvÀnd dem som utgÄngspunkt nÀr du skapar en egen tabell.

Tabellguiden - Ange typformatering

Anger fÀltinformation för de markerade fÀlten.

Tabellguiden - Ange primÀrnyckel

Anger ett fÀlt i en tabell som ska anvÀndas som primÀrnyckel.

Tabellguiden - Skapa tabell

Skriv ett namn pÄ tabellen och ange om du vill Àndra tabellen nÀr guiden Àr klar.

Tillbaka

Visa de markeringar i dialogrutan som gjordes under föregÄende steg. Den aktuella instÀllningen Àndras inte. Knappen kan bara aktiveras frÄn och med sida tvÄ.

NĂ€sta

NÀr du klickar pÄ knappen NÀsta anvÀnder guiden dialogrutans instÀllningar och fortsÀtter till nÀsta steg. Om du befinner dig i sista steget Àndras knappens text till FÀrdigstÀll.

FÀrdigstÀll

TillÀmpar alla Àndringar och stÀnger guiden.

Avbryt

NÀr du klickar pÄ Avbryt stÀngs dialogrutan utan att nÄgra Àndringar sparas.

Tabellguiden - VÀlj fÀlt