Arkiv

Arkiv-menyn i ett databasfönster. Enbart poster för databaser visas.

Spara

Sparar den aktuella databasfilen, -sökningen, -formulÀret eller -rapporten. För databasfilen visas dialogrutan Arkiv - Spara som. För andra objekt visas dialogrutan Spara.

Spara som

Sparar den aktuella databasfilen med ett namn. VÀlj i dialogrutan Arkiv - Spara en sökvÀg och ett filnamn.

Exportera

Exporterar den valda rapporten eller formulÀret till ett textdokument. En dynamisk rapport exporteras som en kopia av det innehÄll som finns i databasen nÀr den exporteras.

Skicka

Öppnar en undermeny.

E-mail Document

Öppnar det förvalda e-postprogrammet sĂ„ att det gĂ„r att skicka ett nytt e-postmeddelande. Den aktuella databasfilen lĂ€ggs till som en bilaga. Du kan ange Ă€rende, mottagare och brödtext i e-postmeddelandet.

Rapport som e-post

Öppnar det förvalda e-postprogrammet sĂ„ att det gĂ„r att skicka ett nytt e-postmeddelande. Den valda rapporten lĂ€ggs till som en bilaga. Du kan ange Ă€rende, mottagare och brödtext i e-postmeddelandet. En dynamisk rapport exporteras som en kopia av det innehĂ„ll som finns i databasen nĂ€r den exporteras.

Rapport till textdokument

Exporterar den valda rapporten till ett textdokument. En dynamisk rapport exporteras som en kopia av det innehÄll som finns i databasen nÀr den exporteras.