Dokumentkonverteraren

Kopierar och konverterar dokument till OpenDocument XML-formatet som anvÀnds i LibreOffice.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

VĂ€lj Arkiv - Guider - Dokumentkonverterare

Guiden konverterar dokument frÄn Microsoft Word, Excel och PowerPoint. De ursprungliga filerna redigeras inte utan lÀses endast. De nya filerna skrivs med den nya filÀndelsen till samma mapp eller till en ny mapp.

Guiden Dokumentkonverteraren innehÄller följande sidor:

Dokumentkonverterare - första sidan

Anger vilken typ av Microsoft Office-filer som ska konverteras.

Dokumentkonverterare - följande sidor

Anger en lÀskatalog och en skrivkatalog för varje mall- och dokumenttyp.

Dokumentkonverterare Sammanfattning

Visar en sammanfattning av vad som kommer att konverteras nÀr du klickar pÄ Konvertera.

Avbryt

NÀr du klickar pÄ Avbryt stÀngs dialogrutan utan att nÄgra Àndringar sparas.

Tillbaka

Visa urvalen som gjordes under det föregÄende steget. De aktuella instÀllningarna sparas. Den hÀr knappen aktiveras nÀr du kommer till AutoPilotens andra sida.

NĂ€sta

Sparar de aktuella instÀllningarna och fortsÀtter till nÀsta sida. NÀr du kommer till sista sidan blir knappen inaktiv.

Konvertera

Om du klickar dig framÄt genom dialogrutan heter den hÀr knappen NÀsta. PÄ den sista sidan heter knappen Konvertera. Konverteringen utförs nÀr du klickar pÄ knappen.