HTML-export - sida 1

PÄ den första sidan vÀljer du en fÀrdig design eller skapar en ny design.

De instÀllningar som du har valt för en export sparas automatiskt som design för andra exporter. Du ger designen ett namn nÀr du har klickat pÄ FÀrdigstÀll.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

LibreOffice Draw/LibreOffice Impress, menyn Arkiv – Exportera, vĂ€lj filtypen HTML, sidan 1 i guiden

Tilldela design

I det hÀr omrÄdet kan du börja skapa en ny design eller vÀlja eller radera en befintlig.

Om du raderar ett utkast Àr det bara utkastinformationen i guiden som försvinner. Eventuella exportfiler raderas inte.

Ny design

Skapar ett nytt utkast pÄ de kommande sidorna i guiden.

Existerande design

LÀser in en befintlig design frÄn designlistan och anvÀnder den som utgÄngspunkt för de instÀllningar som ska göras pÄ följande sidor i guiden.

Designlista

Visar alla befintliga utkast.

Radera markerad design

Tar bort det markerade designen frÄn designlistan.