HTML-export

Anger instÀllningarna för att publicera ett LibreOffice Draw- eller LibreOffice Impress-dokument i HTML-format.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select "HTML Document" file type, this dialog opens automatically

Vilka sidor som visas beror pÄ instÀllningarna pÄ den andra sidan i guiden.

HTML-export - sida 1

PÄ den första sidan vÀljer du en fÀrdig design eller skapar en ny design.

HTML-export - sida 2

Anger publikationens typ.

HTML-export - sida 3

Anger grafiktyp och bildskÀrmsupplösningen.

HTML-export - sida 4

Anger den information som ska visas pÄ publikationens titelsida.

HTML-export - sida 5

Definierar en knappstil för navigering mellan presentationens sidor.

HTML-export - sida 6

Definierar fÀrger för publikationen.

< Back

ÅtergĂ„r till markeringarna som gjordes pĂ„ föregĂ„ende sida. Den sparade instĂ€llningen pĂ„verkas inte. Du kan vĂ€lja den hĂ€r knappen nĂ€r du kommer till steg tvĂ„ i redigeringen.

Next >

Sparar de aktuella instÀllningarna och fortsÀtter till nÀsta sida. Den hÀr knappen Àr deaktiverad pÄ dialogrutans sista sida.

FÀrdigstÀll

Skapar nya dokument utifrÄn dina markeringar och sparar dokumenten.

Symbolen Info

I LibreOffice sparas guideinstÀllningarna. De anvÀnds som standardinstÀllningar nÀsta gÄng guiden startas.