Teckenbakgrund

AnvÀnder den aktuella markeringsfÀrgen som bakgrund för en textmarkering. Om du inte har markerat nÄgon text klickar du pÄ ikonen Teckenbakgrund gör den textmarkering du vill framhÀva och klickar sedan pÄ ikonen Teckenbakgrund igen. Om du vill Àndra markeringsfÀrgen klickar du pÄ pilen bredvid ikonen Teckenbakgrund och klickar sedan pÄ önskad fÀrg.

Symbol

Highlight Color

AnvÀnda markering

1. Klicka pÄ ikonen Markering pÄ verktygsraden Formatering.

Symbolen Info

Om du vill Àndra markeringsfÀrgen klickar du pÄ pilen bredvid ikonen Markering och klickar pÄ önskad fÀrg.

2. VĂ€lj den text som du vill markera.

Symbolen Tips

Du markerar ett enstaka ord genom att klicka pÄ det.

3. Koppla frÄn markeringen genom att trycka pÄ Esc.

SÄ hÀr tar du bort en markering:

1. VĂ€lj den markerade texten.

2. Klicka pÄ pilen bredvid ikonen Teckenbakgrund pÄ verktygsraden Formatering och klicka sedan pÄ Transparent.