Synonymordlista

Öppnar en dialogruta för att ersĂ€tta det aktuella ordet med en synonym eller en nĂ€rliggande term.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

VÀlj Verktyg - SprÄk - Synonymordlista

+F7

Varningssymbol

Synonymordlistor Àr inte tillgÀngliga för alla sprÄk.

Aktuellt ord

Visar det aktuella ordet, eller en nÀrliggande term som du har valt genom att dubbelklicka pÄ en rad i listan Alternativ. Du kan skriva text som du vill söka efter direkt i den hÀr rutan.

VĂ€nsterpil

Återskapar tidigare innehĂ„ll i textrutan "Aktuellt ord".

Alternativ

Klicka pÄ en post i listan Alternativ för att kopiera den nÀrliggande termen till textrutan "ErsÀtt med". Dubbelklicka pÄ en post för att kopiera den nÀrliggande termen till textrutan "Aktuellt ord" och söka efter den termen.

ErsÀtt med

Ordet eller orden i textrutan "ErsÀtt med" ersÀtter det ursprungliga ordet i dokumentet nÀr du klickar pÄ knappen ErsÀtt. Du kan ocksÄ skriva in text direkt i den hÀr rutan.

SprÄk

Select a language for the thesaurus. You can install languages with a thesaurus library from the Extensions web page.