Skrafferingar

Ange egenskaper för ett skrafferingsmönster, eller spara och ladda skrafferingstabeller.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Choose Format - Area - Hatching tab

Egenskaper

Definiera eller Àndra ett skrafferingsmönster.

AvstÄnd

Ange hur stort utrymme som ska finnas mellan skrafferingslinjerna.

Vinkel

Ange rotationsvinkel för skrafferingslinjerna, eller klicka pÄ en position i vinkelrastret.

Linjetyp

VÀlj den typ av skrafferingslinjer du vill anvÀnda.

LinjefÀrg

VÀlj en fÀrg för skrafferingslinjerna.

Skrafferingslista

Listar de tillgÀngliga skrafferingsmönstren. Du kan Àven Àndra samt skapa egna skrafferingar.

LĂ€gg till

LÀgger till ett anvÀndardefinierat skrafferingsmönster i den aktuella listan. Ange egenskaper för skrafferingsmönstret och klicka sedan pÄ den hÀr knappen.

Modifiera

AnvÀnder de aktuella skrafferingsegenskaperna i det markerade skrafferingsmönstret. Om du vill kan du spara mönstret under ett annat namn.

Ta bort

Raderar markerat/markerade element efter bekrÀftelse.

FörhandsgranskningsfÀlt

Visar en förhandsgranskning av den aktuella markeringen.