Underst

Justerar underkanterna pÄ markerade objekt vertikalt. Om bara ett objekt har markerats i Draw eller Impress justeras underkanterna pÄ objekten lÀngs med den undre sidmarginalen.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Meny Format - Justering - Underst (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc)

Meny Ändra - Justering - Underst (markerade objekt) (LibreOffice Draw)

PÄ verktygsraden Justera (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw) klickar du pÄ

Symbol

Vid underkant (vid ram)

Objekt justeras mot den undre kanten av det objekt som finns lÀngst ned i markeringen. Om du vill justera enskilda objekt i en grupp gÄr du in i gruppen genom att markera objekten, högerklicka och vÀlja ett justeringsalternativ.