Bakgrund

Ange bakgrundens fÀrg eller grafiska mönster.

Du kan ange bakgrunden för

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

Menyn Format - Stycke... - fliken Bakgrund

Menyn Format - Tecken...- fliken Bakgrund

VĂ€lj Format - Bild... fliken Bakgrund

Choose Format - Frame and Object - Properties - Area tab

Menyn Format - Sida... - fliken Bakgrund

Menyn Format - Sida... - fliken Sidhuvud - TillÀgg

VĂ€lj knappen Format - Sida - Sidfot - Fler

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Background tab

Menyn Infoga eller Redigera - OmrÄde... - fliken Bakgrund

Definiera grafik eller fÀrger i sidornas bakgrund (vattenmÀrke)

som

VÀlj den typ av bakgrund som du vill anvÀnda.

AnvÀnda en fÀrg som bakgrund.

BakgrundsfÀrg

Klicka pÄ den fÀrg du vill anvÀnda som bakgrund. Om du vill ta bort en bakgrundsfÀrg klickar du pÄ Transparent.

Symbol

Highlight Color

Symbol

BakgrundsfÀrg

AnvÀnder den aktuella markeringsfÀrgen som bakgrund för en textmarkering. Om du inte har markerat nÄgon text klickar du pÄ ikonen Teckenbakgrund gör den textmarkering du vill framhÀva och klickar sedan pÄ ikonen Teckenbakgrund igen. Om du vill Àndra markeringsfÀrgen klickar du pÄ pilen bredvid ikonen Teckenbakgrund och klickar sedan pÄ önskad fÀrg.

FörhandsgranskningsfÀlt

Visar en förhandsgranskning av den aktuella markeringen.

AnvÀnda ett grafiskt objekt som bakgrund.

Fil

InnehÄller information om grafikfilen.

Fil:

Visar sökvÀgen till grafikfilen.

LĂ€nka

LÀnkar till eller inbÀddar grafikfilen i den aktuella filen.

Förhandsgranskning

Visar eller döljer förhandsgranskningen av det markerade grafiska objektet.

Genomsök

Leta rĂ€tt pĂ„ den grafikfil som du vill anvĂ€nda som bakgrund och klicka pĂ„ Öppna.

Typ

Ange hur du vill att grafiken ska visas i bakgrunden.

Position

Markera det hÀr alternativet och klicka pÄ en plats i positionsrastret.

OmrÄde

StrÀcker ut grafiken sÄ att den fyller hela bakgrunden till det markerade objektet.

Sida vid sida

Upprepar grafiken sÄ att den tÀcker hela bakgrunden i det markerade objektet.

FörhandsgranskningsfÀlt

Visar en förhandsgranskning av den aktuella markeringen.