SĂ€tta samman 3D-objekt

3D-objekt som vart och ett utgör en 3D-scen kan kombineras till en enda 3D-scen.

SÄ hÀr kombinerar du 3D-objekt:

1. Infoga ett 3D-objekt frÄn verktygsraden 3D-objekt (till exempel en kub).

2. Infoga ett andra 3D-objekt, t.ex. en kula, som Àr nÄgot större Àn kuben.

3. Markera det andra 3D-objektet (klotet) och vÀlj Redigera - Klipp ut.

4. GÄ in i kubens grupp. Klicka pÄ kuben och tryck pÄ F3.

5. VÀlj Redigera - Klistra in. BÄda objekten tillhör nu samma grupp. Om du vill kan du redigera de enskilda objekten eller Àndra deras position i gruppen.

6. Dubbelklicka utanför grupperingen för att avsluta den.

Symbolen Info

Subtraktioner och snittmÀngder gÄr inte att göra med 3D-objekt.