Justering

Ändrar diagramrubrikens justering.

En del av alternativen Àr inte tillgÀngliga för alla typer av etiketter. Det finns t.ex. olika alternativ för 2D- och 3D-etiketter.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

VĂ€lj Format - Rubrik (Diagram)

Rotera etikett

Definierar cellinnehÄllets textriktning. Klicka pÄ en av ABCD-knapparna om du vill tilldela den riktning som krÀvs.

ABCD-hjul

Genom att klicka nÄgonstans pÄ hjulet faststÀller du orienteringen för den variabla texten. BokstÀverna ABCD pÄ knappen motsvarar den nya instÀllningen.

ABCD-knapp

Ger cellinnehÄllet en vertikal textorientering.

Symbolen Info

En lodrÀt X-axeletikett kan komma att "klippas av" av X-axelns linje.

Grader

Gör att du manuellt kan ange orienteringens vinkel.

Symbolen Info

TÀnk pÄ att det kan uppstÄ problem med att visa etiketteringen i diagram med för liten visningsstorlek. Du kan undvika detta genom att antingen förstora visningen eller minska teckenstorleken.