Dataetiketter

Öppnar dialogrutan Dataetiketter dĂ€r du kan ange dataetiketter.

Om ett element i en dataserie Àr markerat sÄ fungerar det hÀr kommandot enbart pÄ den dataserien. Om inget element Àr markerat fungerar kommandot dÀremot pÄ alla dataserier.

SÄ hÀr anvÀnder du det hÀr kommandot...

VĂ€lj Infoga - Dataetiketter (Diagram)

VÀlj Format - Formatera markering - Datapunkt/Dataserie - Dataetiketter (för dataserie och datapunkt) (Diagram)

Visa vÀrde som tal

Visar de absoluta vÀrdena för datapunkterna.

Talformat

Öppnar en dialogruta dĂ€r du kan vĂ€lja talformat.

Visa vÀrde i procent

Visar procenten för datapunkterna i varje kolumn.

Procentformat

Öppnar en dialogruta dĂ€r du kan vĂ€lja procentformat.

Visa kategori

Visar datapunkternas textetiketter.

Visa seriemönster

Visar förklaringsikoner bredvid varje datapunktsetikett.

AvgrÀnsare

Markerar avgrÀnsaren mellan flera textstrÀngar för samma objekt.

Placering

Markerar var dataetiketter ska placeras i förhÄllande till objekten.

Skrivriktning

Ange den textriktning som ska gÀlla i ett stycke med complex textlayout (CTL). Den hÀr funktionen Àr endast tillgÀnglig om stödet för komplex textlayout Àr aktivt.

Rotera text

BestÀm dataetiketternas textorientering genom att klicka pÄ den runda knappen.

Ange rotationsvinkeln för dataetiketterna motsols.