Skriva flera rader text

1. Tryck på +Retur för att infoga radbrytningar manuellt. Detta kortkommando fungerar direkt i cellen eller på inmatningsraden. Inmatningsraden kan utökas till att bli flerradig genom att trycka på nedåtpilsknappen till höger om inmatningsraden.

Om texten ska brytas automatiskt i den högra kanten av cellen gör du så här:

1. Markera alla celler där texten ska brytas i den högra kanten.

2. Markera alternativet Radbryt text automatiskt i Format - Cell - Justering och klicka på OK.