Navigera genom tabellflikar

Som standard visar LibreOffice tre tabeller, "Tabell1" till "Tabell3" i varje nytt kalkylblad. Du kan vÀxla mellan tabellerna i ett kalkylblad med hjÀlp av tabellflikarna lÀngst ned pÄ skÀrmen.

Tabellflikar

Symbol

AnvÀnd navigeringsknapparna för att visa alla tabeller i kalkylbladet. Om du klickar pÄ knappen lÀngst till vÀnster eller höger visas den första respektive sista tabellfliken. Med mellanknappen kan du rulla framÄt och bakÄt mellan tabellflikarna. Om du vill visa tabellen klickar du pÄ tabellfliken.