Filtrera pivottabeller

Du kan anvÀnda filter för att ta bort oönskade data frÄn en pivottabell.

Klicka pÄ knappen Filter i tabellen om du vill öppna dialogrutan för filtervillkor. Du kan ocksÄ öppna pivottabellens snabbmeny och vÀlja kommandot Filter. Dialogrutan Filter visas. HÀr kan du filtrera pivottabellen.

Om du klickar pÄ pilen intill en kommandoknapp sÄ visas ett popup-fönster. I detta fönster kan du redigera synlighetsinstÀllningarna för det associerade fÀltet.

Open file with example: