Bästa kolumnbredd

Definierar den optimala kolumnbredden för de markerade kolumnerna. Den optimala kolumnbredden beror på det längsta cellinnehållet i kolumnen. Du kan välja mellan olika måttenheter.

Så här använder du det här kommandot...

Choose Format - Column - Optimal Width.

Double-click right column separator in column headers.

Lägg till

Definierar extrautrymmet mellan det längsta cellinnehållet i en kolumn och den lodräta kolumnkanten.

Standardvärde

Definierar den optimala kolumnbredden så att allt innehåll i kolumnen visas. Standardinställningen för extrautrymme är 0,2 cm.