Hopp

Följande uttryck utför hopp.

GoSub...Return Statement

Anropar en subrutin som indikeras av en etikett frÄn en subrutin eller funktion. Satserna som kommer efter etiketten körs tills nÀsta Return-sats aktiveras. EfterÄt fortsÀtter programmet med satsen som kommer efter GoSub-satsen.

GoTo Statement

FortsÀtter programkörningen i en subrutin (Sub) eller funktion (Function) pÄ den procedurrad som anges av en etikett.

On...GoSub Statement; On...GoTo Statement

GÄr till en eller flera angivna rader i programkoden, beroende pÄ det numeriska uttryckets vÀrde.