Minute Function

Returnerar minuttalet som motsvarar det seriella tidsvÀrde som genereras av funktionen TimeSerial eller TimeValue.

Syntax:

Minute (tal)

ReturvÀrde:

Integer

Parametrar:

Tal: Numeriskt uttryck som innehÄller det seriella tidsvÀrde som anvÀnds för att returnera minutvÀrdet.

Den hÀr funktionen Àr motsatsen till funktionen TimeSerial. Den returnerar minuttalet i det seriella tidsvÀrde som genereras med funktionen TimeSerial eller TimeValue . Exempelvis uttrycket:

Print Minute(TimeSerial(12:30:41))

returnerar vÀrdet 30.

Felkoder:

5 Felaktigt proceduranrop

Exempel:

Sub ExampleMinute

MsgBox "Aktuell minut Àr "& Minute(Now)& "."