Syntax

I detta avsnitt beskrivs den grundlÀggande syntaxen för LibreOffice Basic. Mer detaljerad information finns i LibreOffice Basic Guide, som finns tillgÀnglig separat.

AnvÀnda variabler

I detta avsnitt finns grundlÀggande information om variabler i LibreOffice Basic.

AnvÀnda objektkatalogen

I objektkatalogen finns en översikt över alla moduler och dialogrutor som du skapat i LibreOffice.

AnvÀnda procedurer och funktioner

I följande avsnitt beskrivs den grundlÀggande anvÀndningen av procedurer och funktioner i LibreOffice Basic.

Bibliotek, moduler och dialogrutor

I detta avsnitt beskrivs grunderna i att anvÀnda bibliotek, moduler och dialogrutor i LibreOffice Basic.