Rotera tekst

Du kan berre rotera tekst som er ein del av eit teikneobjekt.

1. Vel Vis → Verktøylinjer → Teikning for å opna verktøylinja for Teikning.

2. Trykk på ikonet Tekst Ikon.

3. Dra i dokumentet for å teikna tekstobjektet, og skriv deretter inn teksten.

4. Klikk først utanfor objektet og deretter på teksten du skreiv inn. Klikk på symboet Roter Ikon på verktøylinja for Innstillingar for teikneobjekt.

5. Dra i eit av hjørnehandtaka på tekstobjektet.

Tipsikon

Du kan også høgreklikka på tekstobjektet og velja Plassering og storleik, klikka på fana Rotasjon og skriva inn rotasjonsvinkelen eller ei ny plassering av objektet.