Stilar

Du kan tildela ulike avsnitsstilar for å endra formateringa for indekstitlar, skiljeteikn og indekselement. Du kan også endra avsnittsstileane i dette dialogvindauget.

For å bruka denne funksjonen …

Vel Set inn → Innhaldsliste og register → Innhaldsliste, register eller bibliografi → Stilar

Tildeling

Innrykksnivå

Vel indeksnivået du vil endra formateringa for.

Avsnittsstil

Vel avsnittsstilen du vil bruka for det valde indeksnivået og klikk deretter «bruk-knappen» (<).

<

Formaterar det valde indeksnivået med den valde avsnittsstilen.

Standard

Set formateringa for det valde nivået tilbake til «standard» avsnittsstil.

Rediger

Opnar dialogvindauget Avsnittsstil der du kan endra den valde avsnittsstilen.