Verktøy

Inneheld staveverktøy, ei biletsamling og verktøy for tilpassing av menyar og programinnstillingar.

Stavekontroll

Sjekkar stavinga manuelt.

Språk

Opnar ein undermeny der du kan velja språkbestemte kommandoar.

Galleriet

Opnar galleriruta i sidepanelet der du kan velja bilete og lydklipp som skal setjast inn i dokumentet.

Fargebytar

Opnar fargeplukkarvindauget. Der kan velja kva fargar som skal erstatta andre i bilete og teikningar.

Mediespelar

Opnar dialogvindauget for mediespelarar der du kan førehandsvisa video- og lydfiler i tillegg til å setja desse filene inn i dokumentet.

Makroar

Let deg ta opp eller organisera og redigera makroar.

Utvidingshandsamar

Utvidingshandteraren kan leggja til, fjerna, kopla på eller av og oppdatera LibreOffice-utvidingar.

Innstillingar for XML-filtera

Opnar dialogvindauget Innstillingar for XML-filter, der du kan laga, redigera, sletta og testa filter for å importera og eksportera XML-filer.

Innstillingar for autoretting

Vel innstillingar for å byta ut tekst automatisk medan du skriv.

Tilpass

Tilpass LibreOffice menyar, sprettoppmenyar, snartastar, verktøylinjer og makrotildelingar til hendingar.

Innstillingar

Dette menyvalet opnar eit dialogvindauge for oppsett av programmet.