Utheving

Brukar den gjeldande uthevingsfargen som bakgrunn for tekstutvalet. Dersom du ikkje har merkt nokon tekst, må du trykkja uthevings-knappen, merkja teksten du vil utheva og så trykkja utheving att. Du endrar uthevingsfargen ved å trykkja på pila ved uthevings-knappen og så trykkja på den fargen du vil ha.

Ikon

Uthevingsfarge

Bruka utheving

1. Trykk på UthevingsfargeFormateringslinja.

Merknadsikon

For å skifta uthevingsfarge, trykkjer du på knappen uthevingsfarge og vel den fargen du vil ha.

2. Merk teksten du vil utheva.

Tipsikon

Dersom du berre skal utheva eitt ord, kan du dobbeltklikka på det.

3. Du kan slå av utheving med Esc.

Slik fjernar du ei utheving

1. Merk den utheva teksten.

2. Trykk på pila ved sida av knappen uthevingsfargeformateringslinja og vel Utan fyll.