Frame

Dit submenu bevat zowel interactieve en niet-interactieve manieren van het plaatsen van een frame

Interactief frame

Voegt een frame in door de vorm ervan te tekenen met de muisaanwijzer.

Frame

Voegt een frame in dat u kunt gebruiken om een lay-out te maken van één of meer kolommen tekst en objecten.

Zwevend frame

Voegt een zwevend frame in het huidige document in. Zwevende frames worden in HTML-documenten gebruikt om de inhoud van een ander bestand weer te geven.