Indices en inhoudsopgaven bijwerken, bewerken en verwijderen

1. Plaats de cursor in de index/inhoudsopgave.

Kies, als u de cursor niet in de index of inhoudsopgave kunt plaatsen, - LibreOffice Writer - Opmaakhulp, en selecteer dan Cursor gebruiken in de sectie Beveiligde gebieden.

2. Rechtsklik en kies een bewerkoptie in het menu.

U kunt ook direct wijzigingen aanbrengen in een index of inhoudsopgave. Klik met rechts in de index of inhoudsopgave, kies Index of inhoudsopgave bewerken, klik op tabblad Type en verwijder het vinkje uit het vak Beveiligd tegen handmatig wijzigen.

Een inhoudsopgave maken

Indices en inhoudsopgaven bijwerken, bewerken en verwijderen

Een index of inhoudsopgave opmaken

Items in index of inhoudsopgave bewerken of verwijderen

Trefwoordenregisters maken

Gebruikergedefinieerde indices

Een literatuurlijst maken

Indices over meerdere documenten