Aangepaste aanhef

Bepaal de lay-out voor de aanhef van de standaardbrief of standaard-email. De naam van dit dialoogvenster verschilt afhankelijk van het geslacht van de ontvangers: vrouw of man.

Aanhefelementen

Selecteer een veld en sleep het naar de andere lijst.

>

Voegt het geselecteerde veld uit de lijst Aanhefelementen aan de andere lijst toe. U kunt een veld meermaals toevoegen.

<

Verwijdert het geselecteerde veld uit de andere lijst.

Aanhefelementen naar onderstaande vak slepen

Schik de velden met behulp van slepen en neerzetten, of gebruik de pijltjesknoppen.

Aanhef aanpassen

Selecteer een waarde uit de lijst voor de aanhef- en de leestekenvelden.

Voorbeeld

Toont een voorbeeld van de eerste databaserecord met de huidige lay-out voor de aanhef.

(Pijltjesknoppen)

Selecteer een item in de lijst en klik op een pijltjesknop om het item te verplaatsen.