Assistent Standaardbrief - Lay-out aanpassen

Bepaal de positie van de adresblokken en begroeting op de documenten.

Positie adresblok

Vanaf boven

Bepaal hoeveel ruimte er tussen de bovenrand van de pagina en de bovenrand van het adresblok moet zijn.

Op tekstblok uitlijnen

Lijnt het frame met het adresblok op de linkermarge uit.

Vanaf links

Bepaal hoeveel ruimte er tussen de linkerrand van de pagina en de linkerrand van het adresblok moet zijn.

Positie begroeting

Omhoog

Verplaatst de aanhef naar boven.

Omlaag

Verplaatst de aanhef naar beneden.

Gebied van voorbeeld

Voorziet een voorbeeld van de plaats van de begroeting op de pagina.

In- en uitzoomen

Selecteer een vergroting voor het afdrukvoorbeeld.

Gebruik de opdrachten in het contextmenu van het voorbeeld om de weergave omhoog of omlaag te verplaatsen.

U kunt op de knop Einde drukken en de Standaardbrief balkgebruiken om het proces van standaardbrief te beëindigen.