AutoCorrectie

Maakt het bestand automatisch op volgens de opties die u instelt onder Extra - AutoCorrect - AutoCorrectie.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - AutoCorrectie

Tijdens invoer

Maakt het document automatisch op terwijl u typt. Als u de opmaakopties wilt instellen, kiest u Extra - Opties voor AutoCorrectie en klikt u op de tab Opties.

Toepassen

Maakt het bestand automatisch op volgens de opties die u instelt onder Extra - Opties voor AutoCorrectie.

Wijzigingen toepassen en bewerken

Maakt het bestand automatisch op aan de hand van de opties die u via Extra - Opties voor AutoCorrectie instelt. U wordt in een dialoogvenster gevraagd de wijzigingen te accepteren of verwerpen.

Opties voor AutoCorrectie

Opent het dialoogvenster AutoCorrectie.

Als u het dialoogvenster AutoOpmaak voor tabellen wilt openen, klikt u in een tabelcel en kies u vervolgens Tabel - AutoOpmaak.