Hyperlink

Specificeer de eigenschappen van de hyperlink voor de geselecteerde afbeelding, frame of OLE-object.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Afbeelding - Hyperlink tabblad

Kies tabbladOpmaak - Frame en object - Eigenschappen - Hyperlink

Kies tabbladInvoegen - Frame - Frame - Hyperlink

Koppeling naar

Stel de koppelingseigenschappen in.

URL

Voer het volledige pad in naar het bestand dat u wilt openen.

Bladeren

Zoek het bestand dat door de hyperlink geopend moet worden, en klik dan op Openen. Het doelbestand kan op uw machine of op een FTP-server op het internet staan.

Naam

Voer een naam voor de hyperlink in.

Frame

Specificeer de naam van het frame waarin u het doelbestand wilt openen. De vooraf gedefinieerde doelframenamen worden hier beschreven.

Image Map

Selecteer het type ImageMap dat u wilt gebruiken. De ImageMap-instellingen overschrijven de hyperlinkinstellingen die u op deze pagina invoert.

Server-side Image Map

Gebruikt een Server-side Image Map.

Client-side Image Map

Gebruikt de Image Map die u voor het geselecteerde object hebt gemaakt.

URL