Opmaakprofielen

U kunt verschillende alinea-opmaakprofielen toewijzen om de opmaak van indextitels, scheidingstekens en indexingangen te wijzigen. In dit dialoogvenster kunt u ook alinea-opmaakprofielen aanpassen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Styles tab

Toewijzing

Niveaus

Selecteer het indexniveau waarvoor u de opmaak wilt wijzigen.

Alinea-opmaakprofielen

Selecteer het alinea-opmaakprofiel dat u op het geselecteerde indexniveau wilt toepassen, en klik dan op de knop Toewijzen (<) .

<

Maakt het geselecteerde indexniveau op met het geselecteerde alinea-opmaakprofiel.

Standaard

Stelt de opmaak van het geselecteerde niveau weer op het standaard alinea-opmaakprofiel in.

Bewerken

Opent het dialoogvenster Alinea-opmaakprofiel waar u het geselecteerde alinea-opmaakprofiel kunt wijzigen.