Bladwijzer invoegen

Voegt een bladwijzer in op de huidige cursorpositie. U kunt dan de Navigator gebruiken om op een later tijdstip snel naar de volgende gemarkeerde lokatie te springen. In een HTML-document worden bladwijzers omgezet naar ankers, waar je naar toe kunt springen vanuit een hyperlink.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Bladwijzer

Open de werkbalk Invoegen en klik op

Pictogram

Bladwijzer

Als u naar een specifieke bladwijzer wilt springen, drukt u op F5 om de Navigator te openen, klikt u op het plusteken (+) naast het item Bladwijzer, en dubbelklikt u vervolgens op de bladwijzer.

Bladwijzers

Voer de naam in voor de bladwijzer die u wilt maken. De onderste lijst bevat alle bladwijzers in het document. Selecteer een bladwijzer in de lijst en klik dan op Verwijderen om een bladwijzer te verwijderen.

U kunt de volgende tekens niet in een bladwijzernaam gebruiken: / \ @ : * ? " ; , . #

Verwijderen

Selecteer een bladwijzer in het dialoogvenster Bladwijzer invoegen en klik op de knopVerwijderen om een bladwijzer te verwijderen. Er wordt geen bevestiging gevraagd.