Opmaaktekens

Toont niet-afdrukbare tekens in uw tekst, zoals alineamarkeringen, regeleinden, tabstops en spaties.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Beeld - Opmaaktekens

+F10

Op de werkbalk Standaard klikt u op

Pictogram

Opmaaktekens

Wanneer u een alineamarkering verwijdert, krijgt de alinea die wordt samengevoegd, de opmaak van de alinea waar de cursor in staat.

Kies - LibreOffice Writer - Opmaakhulp en selecteer dan de opties die u wilt in het gebied Weergeven vanom te specificeren welke opmaak tekens moeten worden weergegeven.