Naam en pad van HTML-documenten

Slaat het bestand op als een HTML-document, zodat u het kan bekijken in een webbrowser. U kunt ervoor kiezen een aparte pagina te maken, wanneer er een door u gespecificeerde kopstijl wordt aangetroffen in het document. Als u deze optie kiest, wordt er ook een afzonderlijke pagina gemaakt met verwijzingen naar alle pagina's, die zo zijn gegenereerd.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Verzenden - HTML-document maken

Aan de bestandsnaam worden opeenvolgende nummers toegevoegd als meer dan één HTML-document wordt gemaakt. De titels van de HTML-pagina's worden gemaakt uit de bovenste hoofdstukkop.

Weergavevenster

Geeft de bestanden en mappen van de map weer waarin u zich bevindt.

Bestandsnaam

Voer een bestandsnaam of een pad voor het bestand in. U kunt ook een URL invoeren.

gescheiden door

Selecteer de alineaopmaak die u wilt gebruiken om een nieuwe HTML-pagina aan te duiden. Pas één van de kopopmaakprofielen toe op de alinea's waar u een nieuwe pagina in het document wilt beginnen, om deze optie te gebruiken.

Opslaan als type

Selecteer de bestandsindeling voor het document dat u opslaat. In het weergavegebied worden alleen de documenten met dit bestandstype weergegeven. Bestandstypes worden in Informatie over import- en exportfilters beschreven.

Opslaan

Slaat het bestand op.