Beeld

Stelt de schaal van de schermweergave in en definieert welke elementen zichtbaar moeten zijn. De meeste van de opdrachten die u kunt invoeren in het venster Opdrachten zijn ook met de muis in te voegen als u het paneel Formule-elementen geopend hebt met Beeld - Formule-elementen.

In- en uitzoomen

Verkleint of vergroot de schermweergave van LibreOffice.

Inzoomen

Vergroot de weergavefactor van formules met 25%. De huidige zoomfactor wordt op de statusbalk weergegeven. U kunt de schaal ook veranderen in het contextmenu van de statusbalk. Het contextmenu van de werkruimte bevat ook zoomopties.

Uitzoomen

Verkleint de weergavefactor van formules met 25%. De huidige zoomfactor wordt op de statusbalk weergegeven. U kunt de weergavefactor ook veranderen in het contextmenu van de statusbalk. Het contextmenu van de werkruimte bevat ook zoomopties.

Alles weergeven

Toont de gehele formule op maximale grootte zodat alle elementen zijn inbegrepen. De formule wordt verkleind of vergroot zodat alle formule-elementen in het werkgebied kunnen worden weergegeven. De huidige zoomfactor wordt in de statusbalk weergegeven. Een selectie van beschikbare zoomfactoren is toegankelijk via het contextmenu. Het contextmenu in het werkgebied bevat ook zoom-opties. De naam van het pictogram is "Alles tonen", de naam van de opdracht in het contextmenu is "Alles weergeven". De zoom opdrachten en de pictogrammen zijn slechts beschikbaar in Math documenten, niet voor ingebedde Math objecten.

Bijwerken

Deze opdracht vernieuwt de formule in het documentvenster.

Wijzigingen in het venster Opdrachten worden automatisch ververst als Weergave automatisch vernieuwen wordt geactiveerd.

Weergave Automatisch vernieuwen

Kies deze opdracht om een gewijzigde formule automatisch te vernieuwen. Als u deze optie niet selecteert, zal de formule alleen bijgewerkt worden wanneer u Beeld - Vernieuwen kiest of op F9 drukt.

Elementen

Dit is een lijst met operatoren, functies, symbolen en opmaakmogelijkheden, die in de formule ingevoegd kunnen worden.

Statusbalk

Toont of verbergt de Statusbalk aan de onderkant van het venster.

Volledig scherm

Toont of verbergt de menu's en werkbalken in Writer of Calc. Klik op de knop Volledig scherm aan/uit om de modus voor volledig scherm af te sluiten.