Presentatie

Bevat opdrachten en opties voor het uitvoeren van een presentatie.

Presentatie

Hiermee wordt de presentatie gestart.

Instellingen presentatie

In dit dialoogvenster kunt u instellingen voor uw presentatie definiëren, zoals het type presentatie en aanwijzeropties. Verder kunt u opgeven met welke dia de presentatie moet beginnen en hoe u van dia wilt wisselen.

Schermpresentatie met tijdopname

Start een presentatie met een tijdklok in de linker benedenhoek.

Interactie

Hier kunt u definiëren hoe het geselecteerde object zich gedraagt als u er tijdens de presentatie op klikt.

Aangepaste animatie

Wijst effecten toe aan geselecteerde objecten.

Diawissel

Definieert het speciale effect dat afgespeeld wordt wanneer u tijdens een diashow een dia weergeeft.

Dia weergeven/verbergen

Verbergt de geselecteerde dia zodat deze tijdens de presentatie niet weergegeven wordt.

Aangepaste presentatie

Definieert een aangepaste presentatie met dia's uit de huidige presentatie. U kunt vervolgens dia's uitkiezen die geschikt zijn voor uw publiek. U kunt net zoveel aangepaste presentaties maken als u wilt.