Een dia-ontwerp op een diamodel toepassen

Elke dia in een presentatie heeft precies één diamodel, ook wel aangeduid als de modelpagina. Het diamodel bepaalt het opmaakprofiel voor de titel en het overzicht en het achtergrondontwerp voor alle dia’s die op dit diamodel zijn gebaseerd.

Om een nieuw diamodel toe te passen

1. Selecteer Dia - Diamodel ontwerp.

2. Klik op Laden.

3. Selecteer een dia-ontwerpcategorie onder Categorieën.

4. Selecteer onder Sjablonen een sjabloon met het ontwerp dat u wilt toepassen. U kunt een voorbeeld van de sjabloon weergeven door op Meer te klikken en het selectievakje Voorbeeld in te schakelen.

5. Klik op OK.

6. Doe één van de volgende:

De achtergrondvulling van dia’s wijzigen

Stijlen en opmaak