In- en uitzoomen

Hiermee kunt u de schermweergave van het huidige document verkleinen of vergroten. Klik op de pijl naast het pictogram om de werkbalk In- en uitzoomen te openen.

Pictogram

In- en uitzoomen

Pictogram

In- en uitzoomen (LibreOffice Impress tab Overzicht of Diasorteerder)

Inzoomen

Hiermee wordt de dia op dubbele grootte weergegeven.

U kunt ook het pictogram Inzoomen selecteren en een rechthoekig kader rond het te vergroten gebied slepen.

Pictogram

Inzoomen

Uitzoomen

De dia wordt op helft van de grootte op het scherm weergegeven.

Pictogram

Uitzoomen

Zoom 100%

Klik hierop om de dia op ware grootte weer te geven.

Pictogram

Zoom 100%

Zoom naar vorige

Hiermee wordt de dia weergegeven met de vorige zoomfactor, die u hebt toegepast. U kunt ook op +Komma (,) drukken.

Pictogram

Zoom naar vorige

Volgende Zoom

Hiermee wordt de handeling van de opdracht Vorige Zoom ongedaan gemaakt. U kunt ook op +Punt (.) drukken.

Pictogram

Volgende Zoom

Gehele pagina

Hiermee wordt de volledige dia op het scherm weergegeven.

Pictogram

Gehele pagina

Paginabreedte

Hiermee wordt de dia op volledige breedte weergegeven. De boven- en onderrand van de dia zijn mogelijk niet zichtbaar.

Pictogram

Paginabreedte

Optimale weergave

Past de grootte van de weergaven aan zodat alle objecten op de dia te zien zijn.

Pictogram

Optimale weergave

Objectzoom

Hiermee wordt de weergave passend gemaakt voor het geselecteerde object of de geselecteerde objecten.

Pictogram

Objectzoom

Verschuiven

Verplaatst de dia binnen het LibreOffice-venster. Zet de muisaanwijzer op de dia en sleep om de dia te verplaatsen. Zodra u de muisknop loslaat, wordt het laatst gebruikte werktuig geselecteerd.

Pictogram

Verschuiven