Aangepaste presentatie

Definieert een aangepaste presentatie met dia's uit de huidige presentatie. U kunt vervolgens dia's uitkiezen die geschikt zijn voor uw publiek. U kunt net zoveel aangepaste presentaties maken als u wilt.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Presentatie - Aangepaste presentatie.

Een aangepaste presentatie maken

Naam van de aangepaste presentatie(s)

Toont een lijst de beschikbare aangepaste presentaties.

Klik op Nieuw om een nieuwe aangepaste presentatie te creëren.

Aangepaste presentatie gebruiken

Voert de door u geselecteerde aangepaste presentatie uit als u op Starten klikt. Anders wordt de gehele presentatie weergegeven.

Zo voert u een aangepaste presentatie uit:

1. Klik op de presentatie in de lijst en selecteer dan Aangepaste presentatie gebruiken.

2. Klik op Starten.

Nieuw

Maakt een aangepaste presentatie.

Bewerken

U kunt dia's Toevoegen, verwijderen of herschikken, evenals de naam van de geselecteerde aangepaste presentatie wijzigen.

Verwijderen

De geselecteerde elementen verwijderen zonder een bevestiging te vragen.

Kopiëren

Klik hier om de geselecteerde aangepaste presentatie te kopiëren. Klik op Bewerken om de naam van de presentatie te wijzigen.

Starten

Klik op deze knop om de presentatie te starten. Zorg er voor dat Aangepaste presentatie gebruiken is geselecteerd als u een aangepaste presentatie wilt uitvoeren.

Sluiten

Het dialoogvenster sluiten en alle wijzigingen opslaan.