Velden

Hier vindt u een lijst met velden die u in uw dia kunt invoegen.

Als u een veld in uw dia wilt bewerken, selecteert u het en kiest u vervolgens Bewerken - Velden.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Velden.

Datum (vast)

Deze opdracht voegt de huidige datum als een vast veld in uw dia in. De datum wordt niet automatisch bijgewerkt.

Datum (variabel)

Voegt de huidige datum als een variabel veld in uw dia in. De datum wordt niet automatisch bijgewerkt als u het bestand opnieuw laadt.

Tijd (vast)

Voegt de huidige tijd in als tekst in het document. De tijd zal niet worden vernieuwd.

Tijd (variabel)

Voegt de huidige tijd in als een variabele die wordt vernieuwd zodra u het document opent en weergeeft.

Auteur

Hier vult u uw voor- en achternaam als velden in het document in.

Paginanummer

Voegt het paginanummer in de huidige dia of pagina in. Als u een paginanummer aan elke dia wilt toevoegen, kiest u Beeld - Diamodel en voeg het paginanummerveld in. Als u de getalnotatie wilt wijzigen, kiest u - Eigenschappen - Pagina (tabblad) en selecteer vervolgens een indeling in de lijst in het gebied Lay-outinstellingen.

Bestandsnaam

Voegt de naam van het huidige veld. De naam verschijnt pas als u het bestand opgeslagen hebt.