Bestand invoegen

Hiermee kunt u een bestand in de actieve dia invoegen. U kunt LibreOffice Draw- of Impress-bestanden invoegen, of tekst uit een HTML-document of een tekstbestand. Als u een actieve internetverbinding hebt, kunt u tevens tekst van een webpagina invoegen door de desbetreffende URL in het vak Bestandsnaam in te voeren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Bestand

Klik op de werkbalk Invoegen op

Pictogram

Bestand

U kunt ook alleen bepaalde dia’s of objecten uit LibreOffice Draw- of Impress-bestanden invoegen.